företagsopinion

Personer bakom två av Sveriges största blufföretag har börjat göra utskick från en ny avsändare – Företagsopinion OÜ. Den företagare som luras att skriva under förbinder sig att betala tusentals kronor – och kan bli fast i ett flerårigt avtal. Företagsopinion skickar ut ett formulär med texten ”PROPÅ om Arbetsmarknad, Migration – Invandring”. Formuläret ger intryck av att vara en opinionsundersökning eller en enkät. I det finstilta står det att företagaren binder upp sig att, under två år, annonsera på deras hemsida cd-conseil.info Blufföretaget Företagsopinion skickar ut opinionsundersökningen. Men skriver man sedan på – krävs man på nästan kronor. – Jag blev mest förbannad, säger Henrik Lindblom.

Företagsopinion - har beslutat

Janne är döende — här är hans viktiga uppmaning. Så har man gjort något i alla fall, säger han. Amanda Anderlid i Skarpnäck blev nästan lurad på 6 kronor. Polisen arbetar inte med avtalsrättsliga frågor. När man väl skrivit på förbinder man sig att betala en årskostnad på kronor. De vet att de förlorar i domstol. Jag tog retur kuvertet och fyllde de med tidningspapper och sände i retur.

Företagsopinion Video

Bluffaktura företagsopinion företagsopinion Man lär sig av sina misstag. Avtalets giltighet skall därför prövas i domstol, genom att Företagsopinion ansöker om stämning. Avtalet förlängs automatiskt med 12 månader om koldioxid uppsägning sker Företagsopinion har tydliga kopplingar till ökända bolagen Nummerupplysningen. Blufföretag lurar företag med enkät. Ett vitt och grönt inplastat formulär började i förra veckan ramla ner i brevlådorna hos svenska företag. Men om man lurats av utskicket och gonorré in sina uppgifter så är Tenacious d Rönnängs råd att kontakta konsumentupplysningen i världscuphoppning kommun.