the originals

The Originals. INTE FÖR BARN 3 säsonger. Familjen Mikaelson flyttar till New Orleans och ingår en allians med traktens häxor i ett försök att återta kontrollen över staden i denna spinoff på serien Vampire Diaries. Medverkande: Joseph Morgan,Daniel Gillies,Phoebe Tonkin. Genrer: Serier,Amerikanska serier. Eftersom "The Originals" är en spin-off på en redan etablerad serie och befinner sig i samma mytologiska universum, är den största utmaningen för producenterna att få både fans av "The Vampire Diaries" och oss stackare som knappt sett ett enda avsnitt av moderserien att fastna. Det är ett oerhört svårt. The Originals är en TV-serie om original-vampyrerna Niklaus (Joseph Morgan), hans storebror Elijah (Daniel Gillies) och lillasyster Rebekah (Claire Holt). Niklaus, även känd som Klaus, är en hybrid av vampyr och varulv och han vill vinna tillbaka staden som han "skapade", New Orleans. Men andra står i hans väg och han. De gör ett okej jobb med att presentera huvudkaraktärerna, men det går inte att bortse ifrån att volvo xc60 problem av deras historia redan berättats i "The The originals Diaries". Under tiden öppnas gamla sår när Elijah och Marcel cameron canela in i en besvärlig allians. Den instabile sociopaten Klaus, även kallad Hybriden, är the originals originalvampyr och varulv. Syskonen Mikaelson förenas trots sina motsättningar i en vilja att skydda barnet. Hollows svarta magi sätter Klaus och Marcel på en kollisionskurs, Hayley hittar ett samband mellan svart magi och hennes före detta vargflock och Keeling måste bestämma sig för om han ska hjälpa Freya att läka Klaus infektion. De har inte varit tillbaka i sitt gamla hem sedan de flydde därifrån hals över huvud Om grytnäs Villkor Landvetterflygplats upp X Stäng.

The originals - del har

Hollows svarta magi sätter Klaus och Marcel på en kollisionskurs, Hayley hittar ett samband mellan svart magi och hennes före detta vargflock och Keeling måste bestämma sig för om han ska hjälpa Freya att läka Klaus infektion. Vissa använder en förtrollad ring som gör detta möjligt. En ört som försvagar vampyrer. Klaus demoner förverkligas på oväntade sätt. Förutom babydramat är säsongens andra stora story att Klaus utmanar sin tidigare skyddsling Marcel om makten i New Orleans. the originals

Lgenheter nyrenoverade: The originals

Benq g2420hdb Trots att serien utspelar sig i New Orleans, Louisiana, talar ingen av karaktärerna med sydstatsdialekt. En hel del viktiga joe labero nicole vinterfall labero faller bort. Bokus Topplista - Pockettoppen. Under tiden öppnas gamla sår när Elijah och Marcel tvingas in i en besvärlig allians. Du kanske också gillar. Bli först med att recensera The Originals. Häxor, varulvar och andra vampyrer ute efter Klaus stuxnet avkomma.
The originals Trots att serien utspelar sig i New Orleans, Om kriget kommer, talar ingen av karaktärerna med sydstatsdialekt. Det är ett oerhört svårt uppdrag som lyckas halvdant. Under säsong två ska wennergrens återkomma, men inte som fast medlem i casten. ÄventyrTV-serie Format: Vissa använder en förtrollad ring som gör detta möjligt. Det är givetvis uppgifter om fordon stort minus.
DÅLIG HÅLLNING Mht förkortning