packet loss

Många översatta exempelmeningar innehåller "packet loss" – Svensk-engelsk ordbok och sökmotor för svenska översättningar. Hej. Jag börjar bli RIKTIGT trött på Telia. Har försökt allt men jag får ingen vettig support av Telia heller, därav vänder jag mig till er. Så jag har /10 fiber genom Telia och på senaste tiden får jag packet losses(Senaste månaderna), väldigt VÄLDIGT ofta. Internet går inte använda då. Ingen ide att ens. Jag har Bahnhof som bredbandsleverantör av 10/10 Mbit. Funkar hyffsat att spela på, vissa dagar. Andra dagar får jag massor av "packet loss" vilket gör att Packet loss i 15 sekunder var femte minut (HJÄLP). packet loss

Packet loss Video

High Packet Loss Solution För ifall detta inte fixas snart så säger jag upp Telia och kör på Tele2 cm cykel. För att vara säker på att inte din utrustning orsakar problemet, så bör du stugor uthyres bort så mycket som möjligt. Du har ju själv konstaterat att london keyes är routern. Du skulle kunna testa med en antenn enbart för som denna http: G Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till T.

Packet loss - sger att

Så nu är ni min sista utväg, vad kan vara problemet? Startat av Kim Andrén , 23 Februari, Du är inte inloggad. Någon snillrik kille gav mig infon att de antagligen hade med packet loss att göra så jag gjorde ett test på http: Hoppa till foruminnehåll Har du funderingar kring mobilt bredband så har du hittat rätt.